Βιογραφικό

Η Άννα Λαζοπούλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έζησε τα πρώτα τρυφερά χρόνια της ζωής της στην επαρχία, στο Κιλκίς που τότε ήταν μια πολύ μικρή πόλη. Η οικογένεια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μόλις η Άννα ξεκινούσε την πρώτη δημοτικού. Μεγαλώνοντας, σπούδασε “Lingue e letterature straniere moderne” στο πανεπιστήμιο του Μπέργκαμο στην Ιταλία.

Την κέρδισε όμως ολοκληρωτικά η έμφυτη κλίση της προς το εμπόριο. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Την επέκτεινε σε πολλούς τομείς και παράλληλα δημιούργησε με την ομάδα της ένα καινοτόμο free press περιοδικό, τη Soferina, με κεντρικό στόχο τη γυναίκα οδηγό και με ενδιαφέρουσα παρουσία στο διαδίκτυο. Εμπνεύστηκε και παράγει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη τις Monzouzou, δερμάτινες τσάντες, με χειροποίητο κέντημα, μοναδική η καθεμιά στο σχέδιό της. Οι Monzouzou συγκινούν στυλίστες και διακοσμητές και ένα ευρύ αγοραστικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διαδρομή της μέσα στον δύσκολο χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών, καθώς και οι καταβολές και οι εμπειρίες της γέννησαν την ανάγκη να εκφράσει και να μεταφέρει τα βιώματά της στην τέταρτη κατά σειρά γενιά της οικογένειας. Αυτή ήταν και η αφορμή για να γεννηθεί η Annie.

Με την αφοπλιστική απλότητα ενός μικρού κοριτσιού και την πρώιμη εμπορική της σκέψη ταξιδεύουμε στον συναρπαστικό κόσμο του επιχειρείν ανακαλύπτοντας μέσα από πραγματικές ιστορίες όλα όσα χρειάζεται να έχει κατά νου κάποιος που θα ασχοληθεί με τον κόσμο των επιχειρήσεων.